Ο Χρήστος Σαρηγιαννίδης γεννήθηκε το 1965 στην Ελευσίνα όπου και κατοικεί.
Είναι Πτυχιούχος της Σχολής Διοικήσεως και Οικονομικών του Ανωτάτου
Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Αθήνας με ειδίκευση στη Λογιστική.
Είναι κάτοχος τίτλου μεταπτυχιακού Προγράμματος Ειδίκευσης στη Διοίκηση & Διασφάλιση Ποιότηταςαπό το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο.
Επίσης έχει Μεταπτυχιακή εξειδίκευση στα χρηματοοικονομικά την
Διοίκηση και την Πληροφορική.

- Είναι υποψήφιος Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Πατρών

Έχει διδάξει  Εφαρμοσμένη Λογιστική και Φορολογία στο τμήμα Λογιστικής του Ανωτάτου Τεχνολογικού Ιδρύματος Πειραιά και στο τμήμα Διοικήσεως του Ανωτάτου Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Αθήνας. Επίσης διδάσκει έως σήμερα τα γνωστικά αντικείμενα της κοστολόγησης και λήψης αποφάσεων στο Εθνικό Κέντρο Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης ως  μέλος του μητρώου κύριου διδακτικού προσωπικού.

Στα πλαίσια της επαγγελματικής και εκπαιδευτικής του δραστηριότητας έχει συντάξει συγγράμματα ως εκπαιδευτικό υλικό στο αντικείμενο της λογιστικής και της φορολογίας, καθώς και αρκετά σχετικά άρθρα και δημοσιεύσεις.

Έχει εργαστεί ως Οικονομικό Στέλεχος Βιομηχανικής επιχείρησης και διευθύνει το γραφείο Οργανώσεως και Διοικήσεως Επιχειρήσεων
« Χ . Σαρηγιαννίδης & Συνεργάτες» από την ίδρυση του έως σήμερα.
- Είναι κάτοχος αδείας Λογιστή Φοροτέχνη Α΄ Τάξης 
- Έχει εμπειρία στην Οργάνωση Λογιστηρίων και γενικότερα οικονομικών υπηρεσιών Οργανισμών και Επιχειρήσεων.

 

Στα πλαίσια της ερευνητικής του δραστηριότητας συνεργάζεται με Πανεπιστήμια και Ανώτατα Τεχνολογικά Εκπαιδευτικά Ιδρύματα σε ερευνητικά Προγράμματα στον Τομέα της Λογιστικής και της Διοίκησης Ποιότητας.

 

Είναι ιδρυτικό μέλος και Πρόεδρος του συλλόγου Πτυχιούχων Εφαρμοσμένης Λογιστικής Επιστήμης ( Συ.Π.Ε.Λ.Ε ) , τ. μέλος του Συμβουλίου Αναγνώρισης Επαγγελματικής Ισοτιμίας Διπλωμάτων Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης και μέλος της Ελληνικής Ένωσης για την Ποιότητα στην Υγεία (Ε.Λ.Ε.Π.Υ).

Full CV

Στοιχεία Επικοινωνίας

Τηλ.: 2105547882, Φαξ: 2105541411, Email:  hsarig1@gmail.com

Ανάλυση Επιχειρηματικών Δεδομένων